Pikavippi 10000 euroa – Vertaa paras laina!

10000 euron pikavippi saattaa tulla tarpeeseen silloin kun esimerkiksi putket leviää vessassa tai remonttibudjetti paisui. Oli syynä mikä tahansa, löytyy onneksi useita rahoitusyhtiöitä jotka tarjoavat 10000 euron pikalainaa.

Alla olevasta listauksesta löydät pikalainat ja rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat 10000 euron kokoisia pikalainoja. Tutustu sivustoihin, hae pikavippi ja nosta pikalaina heti omalle tilillesi

10000 euron pikavippivertailu

Kuka Maksuaika Lainan määrä Palvelun ikäraja Korko alkaen Hae lainaa
Big Bank tarjoaa myös isoja lainoja 6 - 120 kk 2000 - 40000 euroa 22 vuotta 5%
OmaLaina tarjoaa pikavippiejä myös 18 vuotiaalle 12 - 180 kk 100 - 50000 euroa 18 vuotta 5%
Bank Norwegian on yksi Norjan suosituimmista pankeista. 12 - 180 kk 1000 - 60000 euroa 23 vuotta 9%
Saldo on hyvä pikavippi. 12 - 80 kk 1000 - 10000 euroa 20 vuotta 12%

Pikavippi 10000 euroa – heti tilille

Kun tarvitset 10000 euron pikalainan olet saapunut juuri oikealle sivustolle. Tiesitkö, että tuhannet Suomalaiset ovat ottaneet pikavippiä piukan paikan tapahtuessa, mikä tarkoittaa, että myös joku sinunkin läheisistä on ottanut sellaisen? Oikein käytettynä heti omalle tilille saapuva pikavippi on hyvä tapa tasapainottaa oma talous. Kunhan pystyy maksaa laskujen maksut ajallaan – ja ei maksa pikavippiä pois uudella lainalla.

Mihin 10000 euron pikavippiä sitten käytetään?

10000 euroa pikavippiä voidaan ottaa esimerkiksi matkustamiseen, matkapuhelimen korjaamiseen, vaateostoksiin tai vaikkapa parturissa tai kampaajalla käymiseen. Pikalainojen käyttötarkoituksia on yhtä monta kuin pikalainojen ottajaakin.

Halutessasi säästää selvää käteistä, suosittelen tutustumaan myös kuluttomiin ja korottomiin pikavippeihin. Ne ovat tutkitusti markkinoiden edullisimmat. Niihin saa ensimmäisen kuukauden tai jopa 60 vrk täysin kulutonta maksuaikaa!

10000 euron pikalainan kilpailuttaminen

Lainan kilpailutus kannattaa aina kun on suunnittelemassa 10000 euron pikalainan ottamista. Pikalainan kilpailuttaminen ei myöskään enää vaadi erikseen käyntiä pankeissa, vaan voit kilpailuttaa 10000 euron luoton mukavasti mökiltä käsin. Lue kuinka laina kilpailutetaan helposti ja nopeasti – yhden hakemuksen taktiikalla!

Kilpailuta laina

Kuka voi hakea 10000 euroa pikalainaa?

10000 € lainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännöllisiä tuloja. Jos hakijalla on luottohäiriö, ei hänelle voida myöntää 10000 euron pikalainaa. Kertaamisen vuoksi listataan yleisimmät vaatimukset hakijassa:

  • On vähintään 18 vuotias (tai joillain pikavipeillä jopa 23 vuotias)
  • Asuu suomessa
  • On säännölliset tulot
  • Ei negatiivista luottomerkintää

Toki hakijalle löytyy muitakin vaatimuksia, joka selviää aina lainaa hakiessa.

Miksi minulle ei myönnetty luottoa?

Se, että sait hylätyn lainapäätöksen voi johtua kymmenistä eri asioista. Se voi johtua esimerkiksi siitä, että:

  • Sinun tulosi ovat menojasi pienemmät.
  • Sinulla on liian pienet säännölliset tulot.
  • Sinulla on maksuhäiriö.
  • Sinulla on liikaa vippiä jo ennestään.

Mistä voin hakea 10000 euroa pikalainaa?

Bank Norwegian – 10000 euron laina

Bank Norwegian tarjoaa edullista lainaa heti tilille
Bank Norwegian tarjoaa lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Helpon nettihakemuksen jälkeen voit saada 10000 euroa käyttöösi. Bank Norwegian ei kysy mihin pikalainaa tarvitset eikä kaipaa 10000 € pikalainallesi vakuuksia tai takaajia. Hae lainaa heti Bank Norwegianilta ja saat vastauksen välittömästi – 10000 euron laina voi olla tililläsi jopa hetkessä. Saat heti lainatarjouksen välittömästi ja koko hakemusprosessin voit tehdä helposti verkossa. Lainan korko on alkaen 8,99%, joka on jopa joidenkin pankkien joustoluottoa edullisempi! Helppoa, nopeaa ja kannattavaa, eikö?

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

  • Ei maksuhäiriömerkintää
  • Ikä vähintään 23 vuotta
  • Asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta

Omalaina.fi – kilpailuta 10000 euron laina

Omalaina.fi -palvelun avulla voit hakea uutta pikavippiä tai kilpailuttaa jo olemassa olevat pikalainat uudelleen. OmaLaina kilpailuttaa 10000 euron suuruisen lainan puolestasi ja tarjoaa aina sinulle parhaan ja edullisimman pikalainan. Anna pankkien siis kilpailla asiakkuudestasi – ja tee samalla tuntuvia säästojä ja yhdistä lainasi jo tänään!

Saatuasi lainatarjoukset, voit vertailla niitä toisiinsa kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksesi, rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä. Helppoa, kätevää ja nopeaa – aivan kuten hyvän lainapalvelun kuuluukin olla!

Katso myös muut pikavippisummat

Valitse lainasumma