Pikavippi 4000 euroa

4000 euron pikavippi saattaa tulla tarpeeseen joskus – esimerkiksi kun telkkari menee rikki tai koira sairastuu. Oli syynä mikä tahansa, löytyy onneksi useita rahoittajia jotka tarjoavat 4000 e pikalainaa.

Tiesithän, että Rahoitu.fi kilpailuttaa 3000 euron lainan puolestasi. Saat kymmeniä lainatarjouksia, joista voit valita parhaimman. Voit olla varma että teet hyvän päätöksen laina-asioissa – ja samalla säästää sievoisen summan. Tätä kannattaa ainakin kokeilla!

Alla olevasta listasta löydät pikavipit ja rahoittajat, jotka tarjoavat 4000 euron kokoisia pikavippejä. Tutustu sivustoihin, hae pikavippi ja siirrä pikalaina heti pankkitilillesi

4000 euron pikavippivertailu

Kuka Maksuaika Lainan määrä Palvelun ikäraja Korko alkaen Hae lainaa
Big Bank tarjoaa myös isoja lainoja 6 - 120 kk 2000 - 40000 euroa 22 vuotta 5%
OmaLaina tarjoaa pikavippiejä myös 18 vuotiaalle 12 - 180 kk 100 - 50000 euroa 18 vuotta 5%
Bank Norwegian on yksi Norjan suosituimmista pankeista. 12 - 180 kk 1000 - 60000 euroa 23 vuotta 9%
Saldo on hyvä pikavippi. 12 - 80 kk 1000 - 10000 euroa 20 vuotta 12%
Risicum on yksi vanhimmista pikavipeistä 3 - 52 kk 100 - 5000 euroa 20 vuotta 0%

Pikavippi 4000 e – heti tilille

Jos tarvitset 4000 euron pikalainan olet saapunut juuri oikeaan paikkaan. Oliko tiedossasi, että sadat tuhannet Suomalaiset ovat nostaneet pikavippiä tiukan paikan tullen, mikä tarkoittaa, että myös oletettavasti joku sinunkin sukulaisista on ottanut sellaisen? Oikein käytettynä heti pankkitilille saapuva pikavippi on aivan oiva keino oman talouden tasapainottamiseen. Kunhan pystyy hoitaa laskujen lyhennykset ajallaan – ja ei maksa pikalainaa pois uudella pikavipillä.

Mihin 4000 € pikavippiä sitten käytetään?

4000 euroa pikavippiä voidaan ottaa esimerkiksi ulkomaan matkaan, television korjaamiseen, ruokaostoksiin tai vaikkapa remonttiin. Pikavippien käyttötarkoituksia on yhtä monta kuin pikavippien ottajaakin.

Jos haluat säästää selvää rahaa, suosittelen tutustumaan myös kuluttomiin ja korottomiin pikavippeihin. Ne kun ovat tutkitusti markkinoiden edullisimmat. Niihin saa ensimmäisen kuukauden tai jopa 60 vuorokautta täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa!

4000 euron pikalainan kilpailuttaminen

Pikalainan kilpailutus kannattaa aina kun on suunnittelemassa 4000 euron vipin ottamista. Pikavipin kilpailuttaminen ei myöskään nykyään vaadi erikseen käyntiä pankeissa, vaan voit kilpailuttaa 4000 euron pikavipin mukavasti mökiltä käsin. Lue kuinka laina kilpailutetaan helposti – yhden hakemuksen taktiikalla!

Kilpailuta laina

Kuka voi hakea 4000 € pikavippiä?

4000 e vippiä voi hakea kuka tahansa 18 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei hänelle voida myöntää 4000 € pikalainaa. Kertaamisen vuoksi listataan yleisimmät vaatimukset hakijassa:

 • On vähintään 18 vuotias (tai joillain pikavipeillä jopa 23 vuotias)
 • Asuu suomessa
 • On säännölliset tulot
 • Ei negatiivista luottomerkintää

Toki hakijalle löytyy muitakin vaatimuksia, joka selviää aina lainaa hakiessa.

Miksi minulle ei myönnetty luottoa?

Siihen, että et saanut myönnettyä lainapäätöstä voi johtua monista eri asioista. Se voi johtua esimerkiksi siitä, että:

 • Sinun tulosi ovat pienemmät kuin menosi.
 • Sinulla on liian pienet säännölliset tulot.
 • Sinulla on luottohäiriö.
 • Sinulla on liikaa pikalainoja jo ennestään.

Mistä voin hakea 4000 euroa lainaa?

Bank Norwegian – 4000 euron pikalaina

Bank Norwegian tarjoaa edullista lainaa heti tilille
Bank Norwegian tarjoaa lainaa nopeasti ilman vakuuksia 4000 euron pikalainan käyttöösi. Bank Norwegian ei kysy mihin vippiä tarvitset eikä kaipaa 4000 euron lainallesi vakuuksia. Hae lainaa heti Bank Norwegianilta ja saat vastauksen välittömästi – 4000 € voi olla tililläsi jopa hetkessä. Saat heti lainatarjouksen välittömästi ja koko hakemusprosessin voit tehdä helposti verkossa. Lainan korko on alkaen 8,99%, joka on jopa joidenkin pankkien kulutusluottoa edullisempi!

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Ikä vähintään 23 vuotta
 • Asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta

Omalaina.fi – kilpailuta 4000 euron laina

Omalaina.fi -palvelun avulla voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen. OmaLaina kilpailuttaa 4000 euron suuruisen pikavipin puolestasi ja tarjoaa aina sinulle parhaan ja halvimman pikalainan. Tee tuntuvia säästojä ja yhdistä lainasi jo tänään!

Saatuasi lainatarjoukset, voit vertailla niitä toisiinsa kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksesi, rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä.

Katso myös muut pikavipit

Katso lainasummat