Pikavippi 6000 euroa

6000 e pikavippi voi tulla tarpeeseen joskus – esimerkiksi kun omakotitalon putket pettää silloin kun tili on tyhjä. Oli syynä mikä tahansa, löytyy onneksi useita yrityksiä jotka tarjoavat 6000 e pikavippiä.

Alla olevasta listasta löydät pikavipit ja rahoittajat, jotka tarjoavat 6000 euron kokoisia pikalainoja. Tutustu sivustoihin, hae pikavippi ja nosta pikavippi heti pankkitilillesi

6000 euron pikavippivertailu

Kuka Maksuaika Lainan määrä Palvelun ikäraja Korko alkaen Hae lainaa
Big Bank tarjoaa myös isoja lainoja 6 - 120 kk 2000 - 40000 euroa 22 vuotta 5%
OmaLaina tarjoaa pikavippiejä myös 18 vuotiaalle 12 - 180 kk 100 - 50000 euroa 18 vuotta 5%
Bank Norwegian on yksi Norjan suosituimmista pankeista. 12 - 180 kk 1000 - 60000 euroa 23 vuotta 9%
Saldo on hyvä pikavippi. 12 - 80 kk 1000 - 10000 euroa 20 vuotta 12%

Pikavippi 6000 € – samantien pankkitilille

Silloin kun tarvitset 6000 euroa vippiä olet saapunut juuri oikealle sivustolle. Tiesitkö, että kymmenet tuhannet Suomalaiset ovat hakeneet pikalainaa tiukan paikan tullen, mikä tarkoittaa, että myös joku sinunkin ystävistä on ottanut sellaisen? Oikein käytettynä nopea pikavippi on oiva keino oman talouden tasapainottamiseen. Kunhan muistaa hoitaa laskujen maksut ajallaan – ja ei maksa vippiä pois uudella pikalainalla.

Mihin 6000 e pikavippiä sitten käytetään?

6000 euroa pikavippiä voidaan ottaa esimerkiksi unelmalomaa varten, pyykinpesukoneen korjaamiseen, ruokaostoksiin tai vaikkapa maailmanympärimatkaan. Pikavippien käyttökohteita on yhtä monta kuin pikavippien ottajaakin.

Jos haluat säästää selvää käteistä, suosittelen tutustumaan myös kuluttomiin pikavippeihin. Ne kun ovat tutkitusti markkinoiden halvimmat. Niihin saa ensimmäisen kuukauden tai jopa 60 vuorokautta täysin korotonta maksuaikaa!

6000 euron lainan kilpailuttaminen

Pikalainan kilpailutus kannattaa aina kun on suunnittelemassa 6000 euron pikavipin ottamista. Pikavipin kilpailuttaminen ei myöskään enää nykyään vaadi erikseen käyntiä pankeissa, vaan voit kilpailuttaa 6000 euron pikavipin mukavasti omalta sohvaltasi. Katso kuinka laina kilpailutetaan helposti ja nopeasti – yhden hakemuksen taktiikalla!

Kilpailuta laina

Kuka voi hakea 6000 e pikalainaa?

6000 e pikalainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännöllisiä tuloja. Jos hakijalla on maksuhäiriö, ei hänelle voida myöntää 6000 euron lainaa. Kertaamisen vuoksi listataan yleisimmät vaatimukset hakijassa:

 • On vähintään 18 vuotias (tai joillain pikavipeillä jopa 23 vuotias)
 • Asuu suomessa
 • On säännölliset tulot
 • Ei negatiivista luottomerkintää

Toki hakijalle löytyy muitakin vaatimuksia, joka selviää aina lainaa hakiessa.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Siihen, että et saanut myönnettyä lainapäätöstä voi johtua monista eri asioista. Se voi johtua esim. siitä, että:

 • Sinun tulosi ovat menojasi pienemmät.
 • Sinulla on liian pienet säännölliset tulot.
 • Sinulla on maksuhäiriömerkintä.
 • Sinulla on liikaa pikalainoja jo ennestään.

Mistä voin hakea 6000 euroa vipin?

Bank Norwegian – 6000 euron pikalaina

Bank Norwegian tarjoaa edullista lainaa heti tilille
Bank Norwegian tarjoaa lainaa nopeasti ilman vakuuksia – voit saada 6000 euroa heti käyttöösi. Bank Norwegian ei kysy mihin pikalainaa tarvitset eikä kaipaa 6000 euron pikavipillesi vakuuksia tai takaajia. Hae lainaa heti Bank Norwegianilta ja saat vastauksen heti – 6000 € voi olla tililläsi minuuteissa. Saat heti lainatarjouksen välittömästi ja koko hakemusprosessin voit tehdä helposti ja nopeasti verkossa. Lainan korko on alkaen 8,99%, joka on jopa joidenkin pankkien joustoluottoa edullisempi!

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Ikä vähintään 23 vuotta
 • Asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta

Omalaina.fi – kilpailuta 6000 euron pikavippi

Omalaina.fi -palvelun avulla voit hakea uutta pikalainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevat pikavippisi uudelleen. OmaLaina kilpailuttaa 6000 euron suuruisen lainan puolestasi ja tarjoaa aina sinulle parhaan ja edullisimman pikalainan, jonka saat jopa samana päivänä tilillesi. Tee tuntuvia säästojä ja yhdistä pikavippisi jo tänään!

Saatuasi lainatarjoukset, voit vertailla niitä toisiinsa kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksesi, rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä.