Pikavippi 7000 euroa

7000 euron pikalaina voi tulla tarpeeseen silloin kun esimerkiksi kosteusvahinko vaatii nopean remontin. Oli syynä mikä tahansa, löytyy onneksi useita pankkeja jotka tarjoavat 7000 e pikavippiä.

Alla olevasta listasta löydät pikalainat ja rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat 7000 euron kokoisia pikalainoja. Tutustu sivustoihin, hae pikavippi ja siirrä pikavippi heti pankkitilillesi

7000 euron pikavippivertailu

Kuka Maksuaika Lainan määrä Palvelun ikäraja Korko alkaen Hae lainaa
Big Bank tarjoaa myös isoja lainoja 6 - 120 kk 2000 - 40000 euroa 22 vuotta 5%
OmaLaina tarjoaa pikavippiejä myös 18 vuotiaalle 12 - 180 kk 100 - 50000 euroa 18 vuotta 5%
Bank Norwegian on yksi Norjan suosituimmista pankeista. 12 - 180 kk 1000 - 60000 euroa 23 vuotta 9%
Saldo on hyvä pikavippi. 12 - 80 kk 1000 - 10000 euroa 20 vuotta 12%

Pikavippi 7000 e – heti omalle tilille

Kun tarvitset 7000 euron pikalainan olet saapunut juuri oikealle sivustolle. Tiesitkö, että tuhannet Suomalaiset ovat ottaneet pikalainaa piukan tilanteen tullen, mikä tarkoittaa, että myös joku sinunkin sukulaisista on ottanut sellaisen? Oikein käytettynä nopea pikavippi on hyvä keino oman talouden tasapainottamiseen. Kunhan pystyy maksaa laskujen lyhennykset ajallaan – ja ei maksa pikavippiä pois uudella lainalla.

Mihin 7000 e pikavippiä sitten käytetään?

7000 euroa pikavippiä voidaan ottaa esimerkiksi keittiöremonttiin tai uuden auton hankintaan. Pikavippien käyttökohteita on yhtä monta kuin pikalainojen ottajaakin.

Halutessasi säästää selvää rahaa, suosittelen tutustumaan myös korottomiin ja kuluttomiin pikavippeihin. Ne ovat tutkitusti markkinoiden halvimmat. Niihin saa kuukauden tai jopa 60 päivää täysin kulutonta maksuaikaa!

7000 euron lainan kilpailuttaminen

Pikalainan kilpailutus kannattaa aina kun on suunnittelemassa 7000 euron pikalainan ottamista. Pikalainan kilpailuttaminen ei myöskään enää vaadi erikseen käyntiä pankeissa, vaan voit kilpailuttaa 7000 euron pikalainan mukavasti mökiltä käsin. Katso kuinka pikavippi kilpailutetaan helposti ja nopeasti – yhden hakemuksen taktiikalla!

Kilpailuta laina

Kuka voi hakea 7000 e pikalainaa?

7000 e pikavippiä voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännöllisiä tuloja. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei hänelle voida myöntää 7000 euron vippiä. Kertaamisen vuoksi listataan yleisimmät vaatimukset hakijassa:

 • On vähintään 18 vuotias (tai joillain pikavipeillä jopa 23 vuotias)
 • Asuu suomessa
 • On säännölliset tulot
 • Ei negatiivista luottomerkintää

Toki hakijalle löytyy muitakin vaatimuksia, joka selviää aina lainaa hakiessa.

Miksi minulle ei myönnetty luottoa?

Siihen, että et saanut myönnettyä lainapäätöstä voi johtua kymmenistä eri asioista. Se voi johtua esim. siitä, että:

 • Sinun tulosi ovat pienemmät kuin menosi.
 • Sinulla on liian pienet säännölliset tulot.
 • Sinulla on luottohäiriö.
 • Sinulla on liikaa pikalainoja jo ennestään.

Mistä pystyn hakemaan 7000 euroa pikalainan?

Bank Norwegian – 7000 euron laina

Bank Norwegian tarjoaa edullista lainaa heti tilille
Bank Norwegian tarjoaa lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Voit saada 7000 euroa lainaa käyttöösi heti. Tarvitsit sitten lainaa remonttiin tai lomamatkaan, Bank Norwegian ei kysy mihin pikalainaa tarvitset eikä kaipaa 7000 euron lainallesi vakuuksia. Hae lainaa heti Bank Norwegianilta ja saat vastauksen välittömästi – 7000 € voi olla tililläsi jopa hetkessä. Saat heti lainatarjouksen välittömästi ja koko hakemusprosessin voit tehdä helposti verkossa. Lainan korko on alkaen 8,99%, joka on jopa joidenkin pankkien joustoluottoa edullisempi!

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Ikä vähintään 23 vuotta
 • Asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta

Omalaina.fi – kilpailuta 7000 euron laina

Omalaina.fi -palvelun avulla voit hakea uutta kilpailukykyistä lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen. OmaLaina kilpailuttaa 7000 euron suuruisen lainan puolestasi ja tarjoaa aina sinulle parhaan ja edullisimman pikavipin. Tee tuntuvia säästojä ja yhdistä lainasi jo tänään – se kannattaa aina!

Saatuasi lainatarjoukset, voit vertailla niitä toisiinsa kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksesi, rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä.