Pikavippi 8000 euroa

8000 euron pikalaina voi tulla tarpeeseen joskus – esimerkiksi kun salaojat pitää kaivaa tai kissa sairastuu. Oli syynä mikä tahansa, löytyy onneksi useita rahoitusyhtiöitä jotka tarjoavat 8000 euron vippiä.

Alla olevasta listauksesta löydät vipit ja rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat 8000 euron kokoisia vippejä. Tutustu sivustoihin, hae pikavippi ja nosta pikalaina heti omalle tilillesi

8000 euron pikavippivertailu

Kuka Maksuaika Lainan määrä Palvelun ikäraja Korko alkaen Hae lainaa
Big Bank tarjoaa myös isoja lainoja 6 - 120 kk 2000 - 40000 euroa 22 vuotta 5%
OmaLaina tarjoaa pikavippiejä myös 18 vuotiaalle 12 - 180 kk 100 - 50000 euroa 18 vuotta 5%
Bank Norwegian on yksi Norjan suosituimmista pankeista. 12 - 180 kk 1000 - 60000 euroa 23 vuotta 9%
Saldo on hyvä pikavippi. 12 - 80 kk 1000 - 10000 euroa 20 vuotta 12%

Pikavippi 8000 e – heti tilille

Kun tarvitset 8000 euroa pikalainaa olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Tiesitkö, että sadat tuhannet Suomalaiset ovat hakeneet pikalainaa tiukan paikan tapahtuessa, mikä tarkoittaa, että myös joku sinunkin ystävistä on ottanut sellaisen? Oikein käytettynä nopea pikalaina on oiva tapa tasapainottaa oma talous. Kunhan muistaa hoitaa laskujen maksut ajallaan – ja ei maksa pikalainaa pois uudella pikavipillä.

Mihin 8000 euron pikalainaa sitten käytetään?

8000 euroa pikavippiä voidaan ottaa esimerkiksi unelmien häitä varten, keittiöremontin loppuunsaattamiseen tai vaikkapa kaukomatkan tekemiseen. Pikavippien käyttötarkoituksia on yhtä monta kuin pikavippien ottajaakin.

Jos haluat säästää selvää käteistä, suosittelen tutustumaan myös kuluttomiin pikavippeihin. Ne kun ovat tutkitusti markkinoiden halvimmat. Niihin saa ensimmäisen kuukauden tai jopa 60 päivää täysin korotonta maksuaikaa!

8000 euron pikavipin kilpailuttaminen

Pikalainan kilpailutus kannattaa aina kun on suunnittelemassa 8000 euron vipin ottamista. Vipin kilpailuttaminen ei myöskään enää vaadi erikseen käyntiä pankeissa, vaan voit kilpailuttaa 8000 euron pikavipin mukavasti mökiltä käsin. Katso kuinka pikalaina kilpailutetaan nopeasti – yhden hakemuksen taktiikalla!

Kilpailuta laina

Kuka voi hakea 8000 e vippiä?

8000 euron pikalainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännöllisiä tuloja. Jos hakijalla on luottohäiriö, ei hänelle voida myöntää 8000 euron pikavippiä. Kertaamisen vuoksi listataan yleisimmät vaatimukset hakijassa:

 • On vähintään 18 vuotias (tai joillain pikavipeillä jopa 23 vuotias)
 • Asuu suomessa
 • On säännölliset tulot
 • Ei negatiivista luottomerkintää

Toki hakijalle löytyy muitakin vaatimuksia, joka selviää aina lainaa hakiessa.

Miksi minulle ei myönnetty luottoa?

Siihen, että et saanut myönnettyä lainapäätöstä voi johtua kymmenistä eri asioista. Se voi johtua esimerkiksi siitä, että:

 • Sinun tulosi ovat menojasi pienemmät.
 • Sinulla on liian pienet säännölliset tulot.
 • Sinulla on luottohäiriö.
 • Sinulla on liikaa pikalainoja jo ennestään.

Mistä voin hakea 8000 euroa pikalainan?

Bank Norwegian – 8000 euron laina heti tilille

Bank Norwegian tarjoaa edullista lainaa heti tilille
Bank Norwegian tarjoaa lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Bank Norwegianin kautta voit saada 8000 euroa – ja jopa heti tilillesi. Koska se, mihin lainasi käytät ei kuulu muille,  Bank Norwegian ei kysy mihin pikalainaa tarvitset eikä kaipaa 8000 euron lainallesi vakuuksia. Hae lainaa heti Bank Norwegianilta ja saat vastauksen samantien – 8000 € voi olla tililläsi jopa minuuteissa. Saat heti lainatarjouksen välittömästi ja koko hakemusprosessin voit tehdä helposti verkossa. Lainan korko on alkaen 8,99%, joka on jopa joidenkin pankkien joustoluottoa edullisempi!

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Ikä vähintään 23 vuotta
 • Asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta

Omalaina.fi – kilpailuta 8000 euron laina

Omalaina.fi -palvelun avulla voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevan kalliin pikalainasi uudelleen. OmaLaina kilpailuttaa 8000 euron suuruisen pikalainan puolestasi ja tarjoaa aina sinulle parhaan ja edullisimman lainan. Tee merkittäviä säästojä ja yhdistä lainasi jo tänään!

Saatuasi lainatarjoukset, voit vertailla niitä toisiinsa kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksesi, rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä.