Pikavippi 9000 euroa – heti tilille

9000 e pikavippi voi tulla tarpeeseen silloin kun esimerkiksi on tehtävä astetta kattavampi remontti tai ostaa uusi auto. Oli syynä mikä tahansa, löytyy onneksi useita rahoitusyhtiöitä jotka tarjoavat 9000 euron vippiä.

Alla olevasta listasta löydät pikalainat ja rahoitusyhtiöt, jotka tarjoavat 9000 euron kokoisia pikavippejä. Tutustu sivustoihin, hae pikavippi ja nosta pikalaina heti tilillesi!

9000 euron pikavippivertailu

Kuka Maksuaika Lainan määrä Palvelun ikäraja Korko alkaen Hae lainaa
Big Bank tarjoaa myös isoja lainoja 6 - 120 kk 2000 - 40000 euroa 22 vuotta 5%
OmaLaina tarjoaa pikavippiejä myös 18 vuotiaalle 12 - 180 kk 100 - 50000 euroa 18 vuotta 5%
Bank Norwegian on yksi Norjan suosituimmista pankeista. 12 - 180 kk 1000 - 60000 euroa 23 vuotta 9%
Saldo on hyvä pikavippi. 12 - 80 kk 1000 - 10000 euroa 20 vuotta 12%

Pikavippi 9000 € – pikaisesti pankkitilille

Silloin kun tarvitset 9000 euroa pikalainaa olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Tiesitkö, että sadat tuhannet Suomalaiset ovat nostaneet pikavippiä tiukan tilanteen tullen, mikä tarkoittaa, että myös joku sinunkin kavereista on ottanut sellaisen? Oikein käytettynä heti pankkitilille saapuva pikalaina on erinomainen tapa tasapainottaa oma talous. Kunhan muistaa hoitaa laskujen maksut ajallaan – ja ei maksa pikavippiä pois uudella pikavipillä.

Mihin 9000 e pikalainaa sitten otetaan?

9000 euroa pikavippiä voidaan ottaa esimerkiksi unelmien lomamatkaan tai keittiöremonttiin. Pikalainojen käyttötarkoituksia on yhtä monta kuin pikavippien ottajaakin.

Halutessasi säästää selvää rahaa, suosittelen tutustumaan myös korottomiin pikavippeihin. Ne ovat tutkitusti markkinoiden edullisimmat. Niihin saa ensimmäisen kuukauden tai jopa 60 päivää täysin kulutonta maksuaikaa!

9000 euron pikalainan kilpailuttaminen

Pikavipin kilpailutus kannattaa aina kun on suunnittelemassa 9000 euron vipin ottamista. Pikavipin kilpailuttaminen ei myöskään nykyään vaadi erikseen käyntiä pankeissa, vaan voit kilpailuttaa 9000 euron pikalainan mukavasti maalta käsin. Lue kuinka pikavippi kilpailutetaan kätevästi – yhden hakemuksen taktiikalla!

Kilpailuta laina

Kuka voi hakea 9000 € vippiä?

9000 e pikalainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännöllisiä tuloja. Jos hakijalla on maksuhäiriö, ei hänelle voida myöntää 9000 euron lainaa. Kertaamisen vuoksi listataan yleisimmät vaatimukset hakijassa:

 • On vähintään 18 vuotias (tai joillain pikavipeillä jopa 23 vuotias)
 • Asuu suomessa
 • On säännölliset tulot
 • Ei negatiivista luottomerkintää

Toki hakijalle löytyy muitakin vaatimuksia, joka selviää aina lainaa hakiessa.

Miksi minulle ei myönnetty luottoa?

Se, että sait hylätyn lainapäätöksen voi johtua monista eri asioista. Se voi johtua esim. siitä, että:

 • Sinun tulosi ovat menojasi pienemmät.
 • Sinulla on liian pienet säännölliset tulot.
 • Sinulla on maksuhäiriö.
 • Sinulla on liikaa lainoja jo ennestään.

Mistä voin hakea 9000 euroa vippiä?

Bank Norwegian – 9000 euron laina

Bank Norwegian tarjoaa edullista lainaa heti tilille
Bank Norwegian tarjoaa nopeaa lainaa ilman vakuuksia netistä.  9000 euroa heti käyttöösi. Bank Norwegian ei kysy mihin pikalainaa tarvitset eikä kaipaa 9000 euron lainallesi vakuuksia. Tämä siksi, että eihän se kenellekään kuulu, mitä varten lainaa olet hakemassa. Hae lainaa heti Bank Norwegianilta ja saat vastauksen välittömästi – 9000 € voi olla tililläsi jopa hetkessä. Saat heti lainatarjouksen välittömästi ja koko hakemusprosessin voit tehdä helposti netissä. Lainan korko on alkaen 8,99%, joka on jopa joidenkin pankkien luottoja edullisempi!

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Ikä vähintään 23 vuotta
 • Asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta

Omalaina.fi – kilpailuta 9000 euron pikavippi

Omalaina.fi -palvelun avulla voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen. OmaLaina kilpailuttaa 9000 euron suuruisen pikalainan puolestasi ja tarjoaa aina sinulle parhaan ja edullisimman vipin. Tee tuntuvia säästojä ja yhdistä lainasi jo tänään!

Saatuasi lainatarjoukset, voit vertailla niitä toisiinsa kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksesi, rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä. Joten mitä vielä odottelet? Hae OmaLainaa heti!