Pikavippi 5000 euroa

5000 euron pikalaina saattaa tulla tarpeeseen silloin kun esimerkiksi tietokone menee epäkuntoon tai lemmikki sairastuu. Oli syynä mikä tahansa, löytyy onneksi useita rahoitusyhtiöitä jotka tarjoavat 5000 € pikalainaa.

Tiesithän, että Rahoitu.fi kilpailuttaa 3000 euron lainan puolestasi. Saat kymmeniä lainatarjouksia, joista voit valita parhaimman. Voit olla varma että teet hyvän päätöksen laina-asioissa – ja samalla säästää sievoisen summan. Tätä kannattaa ainakin kokeilla!

Alla olevasta listauksesta löydät pikavipit ja rahoittajat, jotka tarjoavat 5000 euron kokoisia pikalainoja. Tutustu sivustoihin, hae pikavippi ja nosta pikalaina heti tilillesi!

5000 euron pikavippivertailu

Kuka Maksuaika Lainan määrä Palvelun ikäraja Korko alkaen Hae lainaa
Big Bank tarjoaa myös isoja lainoja 6 - 120 kk 2000 - 40000 euroa 22 vuotta 5%
OmaLaina tarjoaa pikavippiejä myös 18 vuotiaalle 12 - 180 kk 100 - 50000 euroa 18 vuotta 5%
Bank Norwegian on yksi Norjan suosituimmista pankeista. 12 - 180 kk 1000 - 60000 euroa 23 vuotta 9%
Saldo on hyvä pikavippi. 12 - 80 kk 1000 - 10000 euroa 20 vuotta 12%
Risicum on yksi vanhimmista pikavipeistä 3 - 52 kk 100 - 5000 euroa 20 vuotta 0%

Pikavippi 5000 euroa – pikaisesti pankkitilille

Silloin kun tarvitset 5000 euroa vippiä olet tullut juuri oikealle sivustolle. Oliko tiedossasi, että sadat tuhannet Suomalaiset ovat ottaneet pikalainaa tiukan paikan tullen, mikä tarkoittaa, että myös joku sinunkin läheisistä on ottanut sellaisen? Oikein käytettynä heti tilille saapuva pikavippi on erinomainen tapa tasapainottaa oma talous. Kunhan muistaa maksaa laskujen maksut ajallaan – ja ei maksa pikalainaa pois uudella pikavipillä.

Mihin 5000 € pikavippiä sitten käytetään?

5000 euroa pikavippiä voidaan ottaa esimerkiksi matkustamiseen, television korjaamiseen, vaateostoksiin tai vaikkapa lääkärilaskujen maksamiseen käymiseen. Pikavippien käyttötarkoituksia on yhtä monta kuin pikavippien ottajaakin.

Halutessasi säästää selvää rahaa, suosittelen tutustumaan myös kuluttomiin ja korottomiin pikavippeihin. Ne kun ovat tutkitusti markkinoiden edukkaimmat. Niihin saa kuukauden tai jopa 60 vuorokautta täysin kulutonta maksuaikaa!

5000 euron pikavipin kilpailuttaminen

Pikalainan kilpailutus kannattaa aina kun on suunnittelemassa 5000 euron pikalainan ottamista. Vipin kilpailuttaminen ei myöskään nykyään vaadi erikseen käyntiä pankeissa, vaan voit kilpailuttaa 5000 euron pikalainan mukavasti kotoa käsin. Lue kuinka pikavippi kilpailutetaan nopeasti – yhden hakemuksen taktiikalla!

Kilpailuta laina

Kuka voi hakea 5000 € vippiä?

5000 € lainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt, vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännöllisiä tuloja. Jos hakijalla on luottohäiriö, ei hänelle voida myöntää 5000 € lainaa. Kertaamisen vuoksi listataan yleisimmät vaatimukset hakijassa:

 • On vähintään 18 vuotias (tai joillain pikavipeillä jopa 23 vuotias)
 • Asuu suomessa
 • On säännölliset tulot
 • Ei negatiivista luottomerkintää

Toki hakijalle löytyy muitakin vaatimuksia, joka selviää aina lainaa hakiessa.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Siihen, että et saanut myönnettyä lainapäätöstä voi johtua kymmenistä eri asioista. Se voi johtua esim. siitä, että:

 • Sinun tulosi ovat pienemmät kuin menosi.
 • Sinulla on liian pienet säännölliset tulot.
 • Sinulla on maksuhäiriö.
 • Sinulla on liikaa lainaa jo ennestään.

Mistä voin hakea 5000 euroa pikavipin?

Bank Norwegian – 5000 euron vippi

Bank Norwegian tarjoaa edullista lainaa heti tilille
Bank Norwegian tarjoaa pikalainaa nopeasti ilman vakuuksia – helposti 5000 euroa käyttöösi. Bank Norwegian ei kysy mihin luottoa tarvitset eikä kaipaa 5000 € vipillesi vakuuksia. Hae lainaa heti Bank Norwegianilta ja saat vastauksen välittömästi – 5000 euroa voi olla tililläsi jopa hetkessä. Saat heti lainatarjouksen välittömästi ja koko hakemusprosessin voit tehdä helposti verkossa. Lainan korko on alkaen 8,99%, joka on jopa joidenkin pankkien joustoluottoa edullisempi!

Jotta sinulle myönnettäisiin Bank Norwegianin laina ilman vakuuksia, on seuraavien minimivaatimusten täytyttävä:

 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Ikä vähintään 23 vuotta
 • Asunut Suomessa vähintään viimeiset 3 vuotta

Omalaina.fi – kilpailuta 5000 euron laina

Omalaina.fi -palvelun avulla voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa jo olemassa olevan pikavippisi uudelleen. OmaLaina kilpailuttaa 5000 euron suuruisen vipin puolestasi ja tarjoaa aina sinulle halvimman pikavipin. Tee tuntuvia säästojä ja yhdistä lainasi jo tänään!

Saatuasi lainatarjoukset, voit vertailla niitä toisiinsa kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksesi, rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä.

Katso myös muut pikavipit

Katso lainasummat